Έντυπα Braille (Μπράιγ)

Έντυπα Braille (Μπράιγ)

Καλώς ήρθατε στο e-braille.gr – Το #1 Online Κατάστημα Εκτυπώσεων Braille (Μπράιγ).

Τι είναι τα Έντυπα Braille (Μπράιγ);

Τα Έντυπα Braille (Μπράιγ), είναι Έντυπα, που μετά από την Μετάφραση, ειδική επεξεργασία, εκτύπωση και βιβλιοδεσία τους. Είναι χρηστικά από Ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα όρασης και τυφλούς.

Αναλαμβάνουμε την Μετάφραση, επεξεργασία, εκτύπωση και βιβλιοδεσία σε γραφή Braille (Μπράιγ) εντύπων όπως: π.χ. οδηγίες χρήσης, χρηστικούς καταλόγους, πρόγραμμα εκδηλώσεων, ενημερωτικών δελτίων κ.λ.π.

entypa-braille-mpraig-banner-e-braille.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Έντυπα Braille (Μπράιγ)

Τα Έντυπα τυπώνονται σε ειδικό χαρτί Braille (160-180 γραμμάρια) στο οποίο διατηρείται η κατάλληλη αναγλυφότητα που απαιτεί η γραφή Braille, και μπορεί να εκτυπώνεται και από τις δύο όψεις του χαρτιού (μπρος/πίσω).

Η αναλογία σελίδων  συμβατική γραφής σε γραφή Braille είναι 1 σελίδα σε 4., με την γραμματοσειρά του συμβατικού εντύπου να είναι σε μέγεθος 14. (π.χ. Arial 14). Στην γραφή Braille δεν υπάρχει μέγεθος γραμματοσειράς.

Το εξώφυλλο του Εντύπου μπορεί να τυπωθεί και με τον συνηθισμένο τρόπο (Color laser) και για λόγους αισθητικής χρησιμοποιείται  χαρτί πολυτελείας bitacote 300 γραμμάρια.

Το εξώφυλλο μαζί με τις σελίδες με την εκτύπωση braille δένονται με βιβλιοδεσία BookLet ή σπιράλ.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Το έντυπο τυπώνεται σε διάσταση Α3 (29.7 x 42 εκ), το οποίο μετά διπλώνεται στη μέση και τα φύλλα συρράπτονται σαν βιβλίο διάστασης Α4 (21 x 29.7 εκ) (οι διαστάσεις του χαρτιού φωτοτυπίας).
Η εκτύπωση Braille (Μπράιγ) μπορεί να γίνει και από τις δύο πλευρές του φύλλου εκτύπωσης όπως στα συνήθη έντυπα.
Το εξώφυλλο δεν τυπώνεται σε γραφή Braille (Μπράιγ). Το εξώφυλλο τυπώνεται με κανονική έγχρωμη εκτύπωση Laser, οπότε μπορείτε να μας στείλετε το εξώφυλλο όπως είναι στο κανονικό σας Έντυπο.
Η εκτύπωση των φύλλων του Εντύπου γίνεται σε  χαρτί 160gr (για μέτρο σύγκρισης το απλό χαρτί είναι 80gr) το οποίο διατηρεί την ανάγλυφη επιφάνεια, ενώ το εξώφυλλο τυπώνονται σε χαρτί πολυτελείας bitacote 300gr με γυαλιστερή επιφάνεια από τη μια πλευρά.
Οι πληροφορίες προς εκτύπωση Braille (Μπράιγ) θα πρέπει να είναι σε αρχείο Word ή PDF, ενώ το εξώφυλλο, θα πρέπει να είναι σε αρχείο PDF ή JPG.
Μπορείτε να μας στείλετε χειρόγραφα του εντύπου σας και να δακτυλογραφήσουμε εμείς το κείμενο. Η υπηρεσία αυτή έχει επιπλέον χρέωση η οποία εξαρτάται από το μέγεθος του Βιβλίου.
Ναι, τα κείμενα ΔΕΝ θα πρέπει να έχουν πίνακες ή στήλες, ούτε μορφοποίηση (παχιά, πλάγια γραφή ή αυξομειώσεις μεγέθους γραμματοσειράς.  Το κείμενο θα είναι σε απλή μορφή.
ΟΧΙ η τιμή είναι σταθερή ανά αντίγραφο. Εκτός εάν πρόκειται για πολύ μεγάλη ποσότητα.
Γίνεται έλεγχος στα πρωτότυπα της κοινής γραφής. Τα εκτυπωμένα κείμενα προκύπτουν από το ειδικό πιστοποιημένο λογισμικό H/Y μετατροπής των χαρακτήρων σε μορφή Braille.
Χρειαζόμαστε 2-5 εργάσιμες μέρες για να ολοκληρώσουμε την παραγγελία και να την αποστείλουμε.
Όλα μας τα προϊόντα αποστέλλονται με την ACS courier, για την ταχύτερη δυνατή παραλαβή από εσάς.
  • Έντυπα Braille.
  • Έντυπα Μπράιγ.
  • Έντυπα για τυφλούς.
  • Έντυπα τυφλών.
  • Έντυπα σε κώδικα Braille.
  • Έντυπα σε κώδικα Μπράιγ.

Γιατί, Να μας Επιλέξετε;

  • Χαμηλό Κόστος
Όλες οι εργασίες σχετικά με την εκτύπωση των τιμοκαταλόγων Braille για Α.με.Α γίνονται αποκλειστικά στην έδρα μας.
  • 500+ Ολοκληρωμένα Project
Συνεργάζονται μαζί μας πολλά από τα γνωστότερα Ξενοδοχεία και Εστιατόρια στην Ελλάδα.
  • Καινοτομία
Είμαστε από τους πρώτους στην Ελλάδα που δραστηριοποιηθήκαμε στις ειδικές εκτυπώσεις για ΑμΕΑ.
  • Ταχύτητα & Ποιότητα
Με την εμπειρία 4 χρόνων στο χώρο του Braille & 15 χρόνων στο χώρο των Γραφικών Τεχνών, έχουμε τη δυνατότητα να παραδώσουμε ταχύτατα & στην καλύτερη ποιότητα τον τιμοκατάλογό σας.
Γιατί, Να μας Επιλέξετε; e-braille.gr